Închide

Interesul pentru cazinourile online cu dealer live crește în toată Europa

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 30, 2022 0 68

Dacă dorești să petreci timp cu jocuri de cazinou pentru bani reali, practic ai doar două opțiuni. Fie mergi la un cazinou local, fie la un furnizor online de jocuri de noroc. Cei care aleg a doua opțiune pot, printre altele, să participe la jocurile online de cazinou live și să se bucure de o atmosferă aproape ca cea a cazinoului de pe site. Cazinourile live sunt încă relativ tinere, dar devin din ce în ce mai populare, mai ales în Europa.

Înainte de a intra în joc, merită întotdeauna să arunci o privire la oferta internă a cazinoului live. Pentru că, deși numărul de jocuri oferite în cazinourile live din Europa este în continuă creștere, selecția de mese nu este satisfăcătoare pentru fiecare furnizor. Jocurile online de cazinou live oferă o atracție specială deoarece este posibil să interacționezi cu dealerul live sau cu ceilalți jucători. Află din acest articol tot ce trebuie să știi despre subiectul cazinourilor cu dealeri live din România și din întreaga Europa.

 

Companiile de top se dezvoltă treptat – Evolution Gaming și Pragmatic Play

Cazinourile live sunt bazate pe software, adică software-ul este programat de dezvoltatori profesioniști și apoi licențiat unui cazinou online. Foarte multe companii de dezvoltare jocuri de cazinouri cu dealeri live încep să se dezvolte pe zi ce trece.

Jocul la cazinouri pe internet este mai accesibil ca niciodată. Odată cu evoluția tehnologiei, aceasta devine din ce în ce mai comună. Explozia popularității sale a dus la crearea a numeroase cazinouri online. Prin urmare, alegerea celor mai buni dezvoltatori de jocuri pentru platformele de cazinou este o necesitate pentru operatorii care doresc să iasă în evidență.

Evolution Gaming

Evolution Gaming Limited a fost fondată în 2006 și a cunoscut o creștere rapidă de atunci. Are o licență europeană de jocuri de noroc și garantează jocuri de noroc în siguranță. Furnizorul certificat și testat este unul dintre cei mai mari de pe piață pentru cazinourile cu dealer live în prezent.

Una dintre cele mai importante companii, Evolution Gaming, a făcut unele achiziții în legătură cu site-ul corporativ al Net Entertainment, care a creat jocuri celebre precum Starburst sau Gonzos Quest.

Gama de jocuri oferite de Evolution Gaming Limited este gigantică. Furnizorul are toate jocurile de masă cunoscute în program. Nu trebuie descărcat niciun software de la furnizorul respectiv pentru a juca , toate jocurile live sunt disponibile direct în browser. Putem recomanda fără rezerve Evolution Gaming pentru jocul mobil în cazinoul live de pe Internet. Selecția de jocuri este enormă pentru un cazinou live mobil la Evolution. Spre deosebire de alți furnizori, există și câteva jocuri de poker pe lângă clasicele cazinouri absolute, cum ar fi blackjack-ul și ruleta.

Toate jocurile cunoscute din zona clasică, cum ar fi ruleta, blackjack, casino hold’em sau baccarat, pot fi jucate la mesele live. În plus, la Evolution Gaming sunt oferite jocuri de cazino destul de rare precum:

  • Three Card Poker
  • Lightning Roulette
  • Immersive Roulette

Cu peste 40 de jocuri, Evolution Gaming este cel mai important operator de cazinouri live din industrie. Este, de asemenea, un furnizor de top de jocuri de cazinou live.

Oferta companiei include studiouri de producție de jocuri live pentru cazinouri din întreaga lume. De asemenea, angajează mii de dealeri din diferite țări pentru a oferi o experiență autentică de cazinou live.

 

Pragmatic Play

Portofoliul celor mai bune cazinouri online live include toate jocurile de masă care pot fi găsite într-o sală de pariuri tradițională. Nu lipsesc roțile de ruletă, mesele de poker și blackjack, precum și multe alte jocuri care oferă varietate. Companiile populare continuă să se dezvolte și să producă tehnologii de înaltă calitate.

De exemplu, Pragmatic Play și-a deschis de curând un nou birou în Sofia. Această companie deține, de asemenea, un studiou și în țara noastră și furnizează unele dintre cele mai de succes jocuri cu dealeri live.

După deschiderea în 2015, Pragmatic Play a ajuns rapid în topul liderilor din industrie. A lansat peste 150 de jocuri, de la sloturi și jocuri de masă la cărți de răzuit și video poker. Fiecare joc din portofoliul lor este conceput pentru a oferi o experiență de joc unică și captivantă pe mai multe canale.

Concluzie

Succesul site-urilor de cazinouri online a fost susținut și favorizat și de dezvoltarea tehnologică care a pus la dispoziție sisteme care fac experiența de joc foarte asemănătoare cu cea reală. Pentru ca jocul cu un dealer să fie cu adevărat eficient, tehnologia trebuie să fie foarte avansată.

Ceea ce distinge cel mai bine este cu siguranță disponibilitatea și varietatea jocurilor care pot satisface nevoile diversificate ale fiecărui utilizator. La aceasta este necesar să se adauge calitatea și performanța jocurilor care trebuie dezvoltate de cei mai buni furnizori de pe piață. Invenția cazinourilor online live a reușit să îmbine confortul de a juca clasicele cazinouri preferate din confortul propriei case, cu emoția și entuziasmul unui dealer live, la fel ca experiența cazinoului stradal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare