Închide

Contează dealerul la Cazino?

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 18, 2022 0 121

Foarte mulți jucători se bazează pe tot felul de ritualuri și reguli atunci când pariază. Mulți dintre ei pun pe seama norocului fiecare detaliu al sesiunii lor de joc. Dacă nu preferi să faci altceva decât să te relaxezi la o sesiune de joc, este și normal să te comporți așa. Dar tot acești jucători consideră că norocul lor provine și de la cât de bine se descurcă dealerul atunci când le oferă cărți. Așadar, ce este oare corect, să crezi că dealerul contează la cazino sau nu? Oare dealerul este o cauză pentru productivitatea sesiunii tale de joc?

Cum cred gamblerii că afectează dealerul jocul

În primul rând, trebuie de la bun început să vorbim despre faptul că nu orice joc din cazino are nevoie de un dealer pentru a se putea desfășura corect. Nu va trebui să apelezi la un dealer pentru a te putea juca Lucky Lady Charm gratis pentru că este un simplu slot, iar aceste tipuri de jocuri sunt create pentru fi jucate în mod individual de fiecare jucător în parte. Dar există și alte jocuri unde este nevoie obligatorie de asistența unui dealer, iar aici intervine un conflict foarte ciudat în mintea unei categorii de jucători. Aceștia consideră că un dealer care le-a oferit de câteva ori cărți bune la masa de Poker, o va face mereu.

Există chiar o categorie de jucători care mereu se vor așeza la mesele unde se află dealerul pe care ei îl apreciază. Unii chiar joacă de ani de zile la același dealer. După ce ai petrecut ani de zile și sute de runde de joc la același dealer, normal că vei crede că schimbarea dealerului nu îți aduce altceva decât foarte mult ghinion. Așadar, acestea sunt principalele motive pentru care jucătorii cred că un dealer le afectează într-un fel sau altul norocul. Unii nu îl schimbă de frică pentru a nu-și schimba norocul, iar alții nu îl schimbă pentru că poate le place modul în care acesta împarte cărțile sau aruncă zarurile.

Pentru a concluziona și capitolul despre ce cred gamblerii despre norocul adus de către dealeri, am ajuns să știm că există câteva categorii de jucători care cred următoarele lucruri: Că dealerii sunt și ei norocoși și aduc acest noroc cu ei la masă sau că aceștia pot fi niște înșelători și să măsluiască intenționat jocul pentru ca anumiți jucători să nu câștige. Unii jucători consideră că dacă la masa lor se schimbă dealerul, se va schimba și norocul, iar acest lucru nu înseamnă decât că productivitatea se va dispersa.

Cum poate afecta un dealer jocul?

Până acum am tot discutat despre cum un dealer nu ar avea cum să influențeze masa ta de jos, dar există și câteva motive prin care dealerul are un impact pozitiv sau negativ asupra jocului din mai multe puncte de vedere. Primul dintre acestea poate fi atitudinea dealerului. Dacă acesta vine la masă cu o atitudine negativă și zeflemitoare, probabil nu îți va schimba norocul, dar nu te va face să te simți bine și asta poate să afecteze modul în care tu te raportezi la ceea ce joci. Poate să îți afecteze deciziile. Când nu joci de plăcere, nimic nu merge foarte bine.

Legea atracției? Există oare vreun argument care ar susține că legea atracției chiar poate avea o oarecare influență asupra jocului tău? Am afirmat că oferim argumente normale și foarte bine structurate, dar există mult prea mulți jucători care se leagă și bazează pe această lege a atracției încât nu putem sta deoparte. Legea atracției spune că cu cât te gândești mai mult la un lucru, cu atât ai puterea de a-l face să se întâmple. Iar dacă dealerul este și un om foarte pozitiv, zâmbăreț și cu chef de glume, este posibil să te influențeze într-un mod pozitiv și să iei decizii mai bune.

Există foarte multe categorii de jucător ce afirmă tot felul de lucruri, iar în final, tot ce contează este ca fiecare dintre noi să se distreze atunci când se joacă la cazino. Unii spun că atitudinea din cazino contează foarte mult în timp ce alții preferă să nu schimbe niciodată dealerul.

Concluzie

După ce am trecut atât prin superstiții, cât și prin obiceiuri, am concluzionat că dealerul nu afectează nici norocul și nici șansele de câștig, dar afectează foarte mult modul în care tu interacționezi cu masa și cu jocul. Ești pregătit să alegi un dealer pe placul tău? Mult succes!

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare