Închide

Interes ridicat pentru „U” Cluj – FC Argeș. Mii de fani sunt așteptați în tribune pe Cluj Arena

Sport by Catalin Suciu - mart. 23, 2019 0 608

Universitatea Cluj joacă duminică cu FC Argeș,  ultima echipă care a izbutit să o învingă pe “U” în campionat, în urmă cu șase luni. Pe 17 septembrie 2018, piteștenii s-au impus cu 2-1, în “Trivale”, acela fiind, de altfel, momentul declanșării revirimentului “studenților”, aceștia reușind un parcurs cu cinci remize și 13 victorii, dintre care 7 succese consecutive.

Formația clujeană e are doar victorii cu Lobonț pe bancă, cinci din cinci și e nevoită să câștige pentru a se menține pe primele locuri. Până sâmbătă seara se vânduseră aproape 2000 de bilete pentru partidă, cifră record raportată laf aptul că cele mai multe se achiziționează în ziua meciului. Organizatorii se așteaptă la cel puțin 6000 de oameni, ceea ce ar însemna un record în acest sezon.

“Ne așteaptă un alt meci important, unul dificil, împotriva unei echipe bine pregătite, cu un antrenor experimentat (Emil Săndoi, n.n), pe care eu îl respect foarte mult pentru tot ceea ce a realizat până acum. A reușit să organizeze exemplar toate formațiile la care a lucrat. FC Argeș nu trece printr-un moment pozitiv, nu a reușit să câștige în 2019, dar toate echipele se mobilizează exemplar când joacă împotriva lui “U”, încearcă să obțină maximum. După cum am mai spus, depindem doar de noi, până la final. Piteștenii nu au dreptul de a promova, așa că va fi o partidă împotriva unui adversar care nu are presiune. Cu siguranță, dacă era alt context, discutam despre cu totul altceva, însă noi trebuie să ne comportăm ca atare și să câștigăm. Știm ce ne așteaptă, ne pregătim zilnic pentru astfel de partide, deoarece toate întâlnirile rămase de disputat vor fi extrem de dificile și suntem consțienți de acest lucru. (…)Suporterii au fost mereu lângă “U”. Atât într-o zi de luni, cu ASU Poli Timișoara, când au venit câteva mii bune, cât și în restul partidelor. Nu mai spun de momentul în care echipa juca în Liga a IV-a! Sunt convins că vor veni din ce în ce mai mulți alături de noi, așa cum au făcut-o la Bacău, la Sânmartin, la Petroșani, peste tot. În acest moment atenția mea se îndreaptă strict asupra Universității, orice altceva trece în plan secund”, a declarat antrenorul Bogdan Lobonț.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Argeș e duminică, de la ora 20:00.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare