Închide

10 lucruri despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 23, 2019 4 980

* Primul fotbalist care va da o pasă la firul ierbii, va fi trimis la echipa a doua, ca măsură disciplinară. La a doua abatatere va fi pus pe lista de transferuri, iar la a treia va fi dat afară prin rezilierea unilaterală a contractului.

* Noul regulament de ordine interioară prevede că fotbaliștii primesc câte 800 de euro amendă dacă au orice altă inițiativă în afară de a bubui mingea în față. Fiecare jucător a primit programul de pregătire și titlul este „lungă și pe a doua”.

* După revenirea lui Dan Petrescu, conducerea a fost nevoită să angajeze instructori de înjurături spurcate din cartierul Titan, București, pentru ca toți jucătorii să îl înțeleagă.

*Primul antrenament cu Petrescu a însemnat saltul în înălțime. Timp de două ore, în fața unui perete, fotbaliștii CFR-ului au exersat detenta pentru a fi pregătiți pentru ceea ce urmează: fotbalul pe sus.

*Președintele Consiliului de Administrație, Marian Băgăcean, e cel mai fericit de revenirea lui Dan Petrescu. E singurul antrenor pe care îl cunoaște și pe care nu îl confundă cu altcineva.

*Petrescu își privește de sus colaboratorii fiindcă visează fotbalul pe sus, la înălțime.

*Dan Petrescu a fixat deja cantonamentul centralizat din vară. CFR Cluj va merge în la Paz, în Bolivia, la peste 4000 de metri altitudine pentru a exersa jocul aerian și mai bine.

*Spunând că-i place să fie înjurat de Dan Petrescu, Ciprian Deac a dovedit că mersul prea mult la sală îți poate arde, pe lângă calorii, și cei mai mulți neuroni.

*CFR Cluj a exersat prima schemă tactică. E vorba de o formulă inedită, 1-5-5, cu cinci fundași și cinci atacanți, fără nici un mijlocaș. „Ce plm să fac cu ei, fundașii o dau la atacanți și atacanții la fundași”, a spus retoric, Dan Petrescu.

* Vântul l-a bătut atât de tare pe Minteuan la șale, că i-a îndoit coloana și-a acceptat cu brațele deschise să fie secund, după ce-a fost principal.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  4 comentarii

  1. va pierdeti credibilitatea cu pamfletele astea anti petrescu. mai ales dupe ce ieri criticati dur revenirea lui. atunci serios nu pamflet.
   domnule catalin suciu, nu imi amintesc sa fi scris vreun pamflet pt conceicao, mare antrenor, sau alti. te rog sa mi le arati daca mi-au scapat. nu de alta dar vreau sa ma conving ca nu e ceva personal cu petrescu. ce ziceti?

  2. Nu îl mai ataca pe Minteuan că nu are coloană.Are doi copii care trebuie întrținuți.Dacă pleca de la cfr din ce să întrțină familia?Din 2.000 de lei de la ceva echipă de copii?

  Scrie un comentariu