Închide

Interes enorm pentru meciul dintre Generația de Aur și Legendele Barcelonei. Peste 9000 de bilete vândute în câteva zile

Sport by Catalin Suciu - apr. 25, 2018 0 840

Generaţia de Aur va juca împotriva legendelor FC Barcelona, pe 16 iunie, la Cluj, într-un meci organizat de foști componenți ai generației care făcea istorie la Mondialul din 94.

De altfel, Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei, va juca câte o repriză pentru fiecare dintre echipe.

„În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol”, a declarat fostul internațional.

Iar interesul este extrem de ridicat. Organizatorii anunță că până astăzi, inclusiv, s-au vândut peste 9000 de bilete.

Bilete se port cumpăra de pe https www.sportsfestival.com și www.entertix.ro.

Partida de fotbal face parte dintr-un proiect nou, un festival al sportului, primul de acest gen din România.

„Sports Festival” va avea loc pentru prima dată în perioada 14-17 iunie, la Cluj și va presupune organizarea mai multor demonstrații din diverse sporturi de masă și nu numai. Între acestea a fost deja anunțat un meci de fotbal între Generația de Aur a României și legendele Barcelonei (16 iunie, Cluj Arena) și un demonstrativ de tenis.

CITIȚI ȘI: Un nou festival la Cluj! E cel mai mare de acest profil din România

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare