Închide

Un nou festival la Cluj! E cel mai mare de acest profil din România

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 16, 2018 0 2492

Un festival al sportului va fi organizat începând din această vară la Cluj, cu zeci de evenimente menite să atragă lumea la sport.

Pentru că, nu-i așa, dacă faci sport, ești mult mai sănătos. Sportul e sănătate curată, iar organizatorii spun că urmează o serie de evenimente care se adresează tuturor.

„Sports Festival” va avea loc pentru prima dată în perioada 14-17 iunie, la Cluj și va presupune organizarea mai multor demonstrații din diverse sporturi de masă și nu numai. Între acestea a fost deja anunțat un meci de fotbal între Generația de Aur a României și legendele Barcelonei (16 iunie, Cluj Arena).

„Lansăm un nou concept prin care dăm oricui posibilitatea să experimenteze sportul. De asemenea, vor fi meciuri demonstrative la cel mai înalt nivel. În cadrul acestui festival vor fi promovate peste 20 de sporturi, de la fotbal, la oină, baschet, voilei, handbal și multe altele”, au anunțat organizatorii.

„Clujul a fost, este şi va fi un susţinător necondiţionat al sportului, avem titlul de Oraş European al Sportului în acest an, iar prin meciul Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, va fi pus pe harta mondială a sportului”, a spus și primarul Emil Boc.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu