Închide

Demonstrativ de tenis la Cluj. Gigantul Ivanisevic, frații Bryan și Andrei Pavel vor juca în fața clujenilor

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 25, 2018 0 613

După succesul din meciurile de FED Cup, unde clujenii s-au înghesuit să susțină echipa României, la Cluj va avea loc un demonstrativ de tenis cu nume mari.

Pe 15 iunie, Goran Ivanišević, frații Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur vor fi prezenți la Sala Polivalentă.

Cea mai bună pereche din istoria tenisului de dublu masculin, lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares și 6 Grand Slam-uri, frații Bryan, se întâlnesc în teren la Cluj cu Florin Mergea, Andrei Pavel, Adrian Ungur, trei dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Un alt model al tenisului mondial prezent la demonstrativ, croatul Goran Ivanišević, a urcat până pe locul 2 în clasamentul ATP, are un Grand Slam și 22 de trofee în palmares.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare