Închide

„U” Cluj, record de goluri pe Cluj Arena în acest sezon

Sport by Catalin Suciu - apr. 25, 2018 0 152

“Studenții” au marcat marți opt goluri în poarta Iernutului și au mărit la zece puncte distanța față de următoarea clasată, ACS Fotbal Comuna Recea, fiind aproape promovați în liga a doua.

Cristian Ene, de trei ori, Goga, Telcean, Cordoș, Ursu și Potcoavă au punctat pentru cea mai categorică victorie, 8-1, în acest sezon.

Antrenorul Adrian Falub a trimis pe teren următoarea formulă: Albuț – Chiș (46, Potcoavă), Telcean, Cordoș, Manu – Micaș (46, Greu), Giurgiu (59, Lemnaru) – Hordouan (59, Saroși), Goga, Ursu – Ene.

Sâmbătă Universitatea va merge la Alba Iulia, pentru meciul cu Unirea, de pe stadionul “Cetate” (ora 17:00). Următoarea partidă de pe teren propriu o vom juca în compania celor de la Gaz Metan Mediaș 2, pe 5 mai.

foto: fcuniversitateacluj.ro/Cristi Cosma

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu