Închide

Transfer la CFR Cluj: „noul Michael Essien” a semnat cu echipa lui Dan Petrescu. În urmă cu doi ani se afla în curtea lui Inter Milano

Sport by Catalin Suciu - apr. 23, 2018 0 1309

CFR Cluj transferă pentru viitor. Echipa clujeană a obținut semnătura unui internațional ghanez de juniori, considerat  noul Michael Essien.

Este vorba de  John Kofi Essel, un mijlocaș central  de 18 ani care a petrecut ultimele luni la Chievo Verona, în Italia. În 2016, Essel a susținut probe de joc la Inter Milano, unde a impresionat, însă în cele din urmă n-a mai semnat întrucât clubul a fost preluat de oameni de afaceri din China.

În Ghana, Essel este considerat noul Michael Essien, presa de specialitate comparându-l cu fostul star de la Chelsea și din echipa națională. „Are o pasă excepțională, e prezent în joc și marchează, deși este un mijlocaș defensiv”, este descris fotbalistul.

Acesta va începe antrenamentele la echipa a doua a CFR-ului și este de așteptat ca din sezonul viitor să facă pasul la prima echipă.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare