Închide

CFR, nou pas greșit în Liga 1. Petrescu își anunță plecarea din România: „Nu mai stau, nu sunt respectat”

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 23, 2018 0 590

CFR a remizat cu Poli Iași, în deplasare, și a ratat șansa de a egala FCSB-ul în clasament. CFR va juca etapa următoare pe terenul FCSB-ului.

Dan Petrescu e un car de nervi după un nou pas greșit al echipei sale. Dacă în sezonul regulat CFR-ul mergea perfect, din play-off situația s-a îngreunat, iar acum e nevoită să recupereze distanța ce o separă de formația lui Becali.

La Iași, contrar cursului jocului, Țucudean a deschis scorul în prima repriză, dar gazdele au egalat în partea a doua, după un penalty obținut de Sin, care a căzut ușor de lângă Bordeianu. În ciuda eforturilor disperate, clujenii n-au reușit să se impună, iar Petrescu acuză din nou arbitrajul. În afara brigăzii de arbitri, antrenorul feroviarilor o acuză și pe Poli Iași că ar face jocurile contracandidatelor. Într-un final de discurs emoțional, Petrescu anunță că va pleca din România indiferent dacă va câștiga titlul sau nu.

„În play-off suntem furați pe față. Hațegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă știu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali și la MM. Nu ne rămâne decât să câștigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să continui aici. Nu sunt respectat. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitrii. Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară! Îmi mențin decizia de a pleca și dacă vom ieși campioni. Oricum nu vom fi lăsați, stați liniștiți. Pe Arena Națională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty. La meciul cu Steaua va fi un arbitru român și o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic”, a spus Dan Petrescu la Look TV.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu