Închide

Infecția cu coronavirus scade în Cluj-Napoca pentru a doua zi consecutiv

SănătateTop News by Mihai Prodan - iul. 01, 2021 0 205

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca pentru a doua zi consecutiv după ce timp de două săptămâni aceasta a rămas la același nivel.
Incidența infecției e azi în Cluj-Napoca de 0,05 cazuri la mia de locuitori, în scădere de la 0,06 ieri și 0,07 în urmă cu două zile. Înainte de scăderea înregistrată în ultimele două zile, incidența a rămas relativ aceeași timp de două săptămâni, la 0,07 cazuri la mie.
Cluj-Napoca a rămas unul dintre puținele orașe din județ care încă raportează cazuri noi de infecție, după ce trei dintre orașele din județ – Turda, Câmpia Turzii și Gherla – au ajuns la o incidență de zero cazuri la mia de locuitori. În Huedin și Dej incidența e de 0,10 și respectiv 0,08 cazuri la mie.
În Cluj-Napoca au fost depistate în ultimele două săptămâni un număr de 14 cazuri de infecție cu coronavirus din totalul de 41 depistate în județ.

Citește și:

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut la 0,06 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca astăzi, pentru prima dată în acest an și prima dată în ultimele două săptămâni când se înregistrează o scădere

Infecția cu coronavirus rămâne o problemă în Cluj, în aproape două săptămâni incidența nu a scăzut deloc în Cluj-Napoca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare