Închide

Incidența infecțiilor cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca la 6,58 cazuri la mia de locuitori, azi, de la 6,96 în urmă cu o săptămână

Uncategorized by Actual de Cluj - dec. 11, 2020 0 172

Incidența infecțiilor cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca la 6,58 cazuri la mia de locuitori, astăzi, de la 6,96 cazuri la mie în urmă cu o săptămână. Datele vin de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care arată că la Dej incidența azi e de 3,91 cazuri, în Gherla – de 4,61 cazuri, în Turda – 4,72, în Câmpia Turzii – 4,31, iar în Huedin – de 4,15. În cea mai mare comună din țară, Florești, incidența cazurilor de infecție este astăzi de 6,96 cazuri la mie, față de 7,55 la începutul acestei săptămâni. Cea mai mare incidență din județ e în Feleacu, comună din zona metropolitană a orașului Cluj-Napoca, unde aceasta e în continuare de peste 11 cazuri la mie. Prefectul Mircea Abrudean a explicat recent pentru actualdecluj.ro că principalul motiv pentru incidența ridicată e numărul redus al locuitorilor rezidenți în comună.

Mai jos rata numărului de infectări raportat la mia de locuitori în fiecare unitate administrativ-teritorială din Cluj, astăzi:

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu