Închide

Încep lucrările la parcul industrial din Feleacu

AdministrațieDin județ by Actual de Cluj - mai 14, 2014 0 240

Ordinul de începere a lucrărilor de construcție la Tetarom IV a fost semnat azi, anunță președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Parcul industrial Tetarom IV din Feleacu se întinde pe 86  de hectare. „Prin actul semnat astăzi am dat, practic, undă verde demarării lucrărilor de construire a noului parc industrial”, spune Uioreanu, care adaugă că principalele lucrări care se vor realiza vizează construirea de platforme şi drumuri, reţele de alimentare cu apă, reţele de canalizare, reţele de alimentare cu gaz, racord la reţelele de înaltă tensiune de 110 kV şi 20 kV, o hală pentru IMM-uri şi o clădire de birouri.

 

„Alături de această infrastructură de afaceri „la cheie”, vor fi realizate şi condiţiile optime menite să stimuleze dezvoltarea şi a altor activităţi economice din sectorul producţiei, depozitării, tranzitului de mărfuri şi al industriei de înaltă tehnologie, condiţia expresă fiind ca noile activităţi economice găzduite să fie nepoluante”, precizează Uioreanu.

Parcul industrial din Feleacu va fi construit de asocierea ACI SA Cluj, Electromontaj SA, Nord Conforest SA și Erbi Prodcom SRL, într-un contract cu o valoare de 36,3 milioane de lei fără TVA. Durata de execuție e de până la 20 de luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu