Închide

Încă o zi cu peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj, cele mai multe din țară și azi, după București, 1 din 10 cazuri din România sunt la Cluj

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 18, 2022 0 290

Încă o zi cu peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj, cele mai multe din țară și azi, după București.
În Cluj au fost identificate de ieri până azi un număr de 349 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București cu aproape o mie de cazuri noi. Un singur alt județ a mai raportat peste trei sute de cazuri noi în acest interval, e vorba de Timiș cu 302 cazuri noi.
Și rata de infectare, care azi ajunge în Cluj la 5,36 cazuri la mie, e cea mai ridicată din țară după Capitală, cu 7,57 la mie. Cu aceste cazuri noi, în Cluj numărul total al persoanelor identificate cu infecție cu coronavirus de la debutul pandemiei în urmă cu doi ani ajunge azi la aproape 154.000, cele mai multe din țară. De altfel Clujul e singurul județ din România care raportează peste 150.000 de cazuri depistate în acești doi ani de pandemie.
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.749 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus în România, ceea ce înseamnă că fiecare al zecelea caz depistat a fost în Cluj. Un număr de 443 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați
pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare