Închide

Încă o amânare în dosarul-maraton a lui Marian Oprișan de la Cluj

ActualitateTop News by Mihai Prodan - feb. 05, 2015 0 347

Încă o amânare în cazul unuia dintre cele mai vechi dosare aflate pe rolul vreunei instanțe din România: procesul în care președintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan e judecat la Cluj pentru fapte de corupție, în care se aștepta o decizie finală astăzi, a fost amânat  din nou.

Judecătorul de caz a decis că are nevoie de mai mult timp pentru a judeca speța și, deși ar fi trebuit să ajungă la un verdict astăzi, a amânat pronunțarea pentru mâine.

Amintim, Oprișan a transmis ieri o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, în care spunea că DNA pune presiune asupra instanței clujene, după ce procurorii anticorupție au trimis în judecată cele două experte contabile citate în dosar. Pe numele acestora a fost deschis un dosar nou, în care sunt acuzate de abuz în serviciu. Să mai spunem că procesul în care Marian Oprișan e judecat la Judecătoria Cluj-Napoca a avut până acum nu mai puțin de 30 de înfățișări – mai exact 38, cu cel de mâine –  iar instanța nu a ajuns nici acum la un verdict.

marianoprisanamanarej

  • author photo two

    Mihai Prodan

    Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu