Închide

Imagini rușinoase cu stadionul Cluj Arena postate pe grupurile civice de pe rețelele de socializare/Stadionul are gazon nou dar e plin de mizerie, jeg, mucegai sau îi întâmpină pe cei care parchează în subteran cu miros de urină

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 18, 2023 0 482

„În câteva zile începe Campionatul European U21 pe Cluj Arena. Stadionul, însă, lasă de dorit. Mizeria, jegul, mucegaiul, mirosul de urină, scaunele rupte în anumite sectoare fac că imaginea să nu fie aceea a unei arene europeane. Casă scării din parcarea subterană miroase a wc CFR, mucegaiul și degradarea se observă pe fațada clădirii, scările sunt sub orice critică. Mii de susțînători din întreagă Europa vor veni că spectatori și se vor întâlni cu această imagine de arena abandonată”, se arată pe grupul de Facebook Clujul Civic.

Mihai Radu, cel care a sesizat situația de pe stradionul Cluj Arena pare un cont folosit pentru sesizări anomine, însă imaginile postate arată că stadionul din Cluj este departe de europa.

Anul acesta, în baza unui contract de 2.623.627 lei, fără TVA cu firma Eco Garden Constructu, Consiliul Județean (CJ) Cluj, cei care administrează stadionul, a schimbat gazonul de pe stadionul Cluj Arena. CJ Cluj a inițiat schimbarea totală a gazonului, după ce fostul antrenor al U Cluj, Eugen Neagoie, arată că stadionul Cluj Arena are cel mai prost gazon din țara, chiar dacă arena din Cluj este una construită recent (finalizată în 2011). Oficialii CJ au recunoscut situația, după ce și alți antrenori din Liga I au avut aceleași nemulumiri.

În luna aprilie, în perspectiva desfășurării Campionatului European de fotbal U21 pe stadionul Cluj Arena, experții UEFA și FRF au făcut o vizită în teren și s-au arătat mulțumiți de calitatea lucrărilor de amenajare a noului gazon.

De asemenea, specialiștii U.E.F.A. au evaluat zonele tehnico-sanitare de la stadion, respectiv camera anti-doping și cabinetele medicale și s-au arătat foarte mulțumiți, informa cu imagini sforăitoare conducerea CJ Cluj.

Vezi și:

În realitate, situația de pe stadion, arată altfel în imaginile postate de Mihai Radu.

Actual de Cluj a mai sesizat în 2019 că CJ Cluj are o problemă cu întreținerea și curățenia de pe stadionul Cluj Arena.

DETALII: FOTO Cel mai jegos și infect loc public din centru e pe stadionul Cluj Arena (Campanie calitatea vieții)

Atunci, Radu Rațiu, șeful Serivicului Consiliului Județean care se ocupă de Cluj Arena, a declarat că e foarte greu să asiguri curățenia pe stadion (detalii în textul de mai sus).

Clujenii fac miștouri la adresa administației megalomanice a Clujului care știe doar să se laude și să posteze, grație echipelor de filmare proprii, doar imagini frumoase cu obiectivele din subordine, după ce au văzut noile imagini de pe stradion postate în mediul online.

Comentariile sunt savuroase:

„Oglindește starea arenei proprietarul șí nu în ultimul rând chiriașul” (Simo Tibor).
„Oglinda perfectă a administrației clujene, sau dus banii pe haine scumpe 🤣” (Székely Zoltán)
„Cum, asta nu e de 5* ? Sau sportul nu e si pt hipsteri ? (Adela Bar-Patouillard)
„E stadion smart…..OSĂ fie făcut la megagigastandarde…OSĂ vedeți…necredinciosilor…”(Tudor Bucur)
„Inadmisibil! Asta e administrația asigurată de o gașcă de sinecuriști puturoși. Sunt chestii minore, care se puteau rezolva pe parcurs cu minim efort, dar respectivii nu sunt puși acolo cu vreun scop, afacerea stadion e pe pilot automat, au câțiva clienți veniți pe filiera „oficială” și atât.” (Cristian Popa)
„U cluj e cluj…se vede” (Sándor L Nemes)
 Și wc CFR e prezent.” (Sándor L Nemes)
„Nu se poate așa ceva ! Suporterii nulversitatii nu fac așa ceva! Ei nu distrug un bun primit gratuit și construit din banii tuturor! Nuuuuu ! Ei împreună cu incapabilii de la CJ Cluj și Boc fac tot ce trebuie pentru a întreține arena la cele mai înalte standarde!” (Alin Savulescu)
„Specific studentesc.” (Alexandru Kalman)
ȚDOAMNE DUMNEZEULE 🙁 🙁 ABIA ARE 10 ANI ȘI AȘA ARATĂ DEJA?” (Andras Bodo)
„Haide U, cinste BOC !!! (Szentesi Sandor)
Aici sunt banii nostrii! (Klara Melinda Szabo)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu