Închide

Halep, la Cluj! Naționala de tenis a României a început antrenamentele pentru confruntarea cu Cehia

Sport by Catalin Suciu - feb. 01, 2016 0 337

Iubitorii sportului alb vor avea șansa de a o vedea pe viu pe Simona Halep. Echipa de Fed CUP a României va întâlni selecționata similară a Cehiei.

Naționala de tenis a României a ajuns deja în Cluj și-a început antrenamentele în Sala Polivalentă .  Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) şi Raluca Olaru (49 WTA la dublu) vor reprezenta România în confruntarea cu Cehia de sâmbătă și duminică. Cehia, campioana ultimelor ediții Fed Cup. I

Fanii s-au grăbit să-și ia bilete, iar organizatorii meciului au anunțat deja că meciul se va disputa cu casa închisă. 7300 de spectatori sunt alșteptați la joc, un record pentru Polivalenta din Cluj.  Prețurile au variat de la 50 de lei/zi (pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele includ accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ziua respectivă. Intrarea în arenă a copiilor, elevilor, studenților și pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete au fost limitate la 500 de locuri pe zi.

FedCup

 

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat). În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală.

CITEȘTE ȘI: Cluj, capitala sportului românesc! Evenimentele majore care vor fi găzduite începând din acest an

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare