Închide

Mercato la CFR. Un jucător de bază pleacă la Sampdoria!

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 01, 2016 0 700

Davie Petrucci își ia la revedere de la Cluj și va pleca în Italia pentru a-și continua cariera.

Mijlocașul are o ofertă importantă din Italia, fiind dorit de Sampdoria. Petrucci și-a dat acordul să se transfere, iar mutarea se va oficializa în scurt timp. Acesta va ajunge la Sampdoria, iar formația genoveză îl va împrumuta la Ascoli, în Serie B, unde s-a transferat, tot în această iarnă, Bogdan Mitrea, fostul fundaș al Viitorului.

Petrucci se află la CFR din toamna anului 2014, venind de la echipa de tineret a lui Manchester United. În acest sezon, italianul a bifat 22 de meciuri în Liga 1, marcând și un gol.

CFR Cluj va încasa și o sumă de bani pentru Davide Petrucci, fotbalist de bază în echipa lui Toni Conceicao. Nu este prima mutare pe ruta Cluj-Genova.  În vara lui 2012, Sampdoria îl achiziționa de la CFR pe mijlocașul central Renan Garcia pentru 2,5 milioane de euro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu