Închide

Gunoiul egal cu marea refațadizare în Cluj-Napoca. Țipete în Consiliul Local din banca opoziție minoritare

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 16, 2015 1 603

Majorarea tarifelor pentru ridicarea gunoaielor nu fac decât să împovăreze clujenii. Pentru că oamenii sunt tot puși să scoată bani din buzunar, programele primăriei nu produc niciun fel de efect în oraș. Cel puțin asta consideră consilierul PSD Ovidiu Chifor care s-a inflamat ieri la ședința de îndată a forului deliberativ local, menționând că alta trebuia să fie abordarea cu gunoaiele, având în vedere că o creștere de tarife ar aduce oamenii în situația de a nu mai putea plăti serviciul de ridicat gunoiul.

Chifor a țipat, ieri, la colegii săi că așa au procedat și cu programul Marea Refațadizare, au împovărat cetățenii și de aceea în centrul orașului nu s-a reabilitat mai nici o fațadă. Consilierul a menționat că, dacă se ținea cont de propunerile sale și se puneam mai mulți bani de la bugetul local și se cerea mai puțini de la proprietari, atunci orașul chiar își schimba fața. „Dacă noi puneam 80% și 20% oamenii, atunci cu siguranță se reparau mult mai multe clădiri”, a preciat Chifor.

CITEȘTE ȘI

Se scumpește ridicarea gunoiului. Care sunt cele trei variante care ne-ar scoate din criză și ne-ar lăsa cu mai mulți bani în buzunare

Colegii din PNL l-au ironizat, însă, apreciind că lucrurile s-ar echilibra în buzunarele cetățenilor dacă Guvernul ar așeza prețurile la gaz, care s-au majorat considerabil în ultima perioadă. Apoi, într-o notă serioară, și-au invitat colegul să se intereseze asupra problemelor pe care le are Timișoara legat de programul de refațadizare a clădirilor din oraș, având în vedere că administrația locală a fost penalizată de Curtea de Conturi pentru că a constibuit la acest program cu bani publici.

CITEȘTE ȘI 

S-a scumpit gunoiul. Cu aproape 19% pentru clujenii de rând

Decanul de vârstă al Consiliul Local, Ioan Pop, a incercat să „omoare” elanul și vehemența colegului din opoziție și l-a provocat să vină, pe loc, cu o soluție, alta decât majorarea tarifelor, pentru a rezolva problema ridicării și depozitării gunoiului clujenilor. Enervat, Ovidiu Chifor a apreciat că nu mai propune nimic, pentru că și așa propunerile sale nu sunt luate în calcul.

Un comentariu

  1. pesedisti penibili. hai sa strigam. da ce solutie ai ma? „trebuia facut altfel” no zi tu cum?
    plm de ce nu a rezolvat oleleu problema un an de zile cat a fost sef la CJ. voi in CL nu aveti ce sa faceti.
    sunteti absurzi , zbierati acum tare sa auda lumea de voi.

Scrie un comentariu

Articole similare