Închide

Grupul Medicover a achiziționat spitalul Polaris din Cluj și anunță investiții de 8 milioane de euro în anii următori

EconomieSănătate by Actual de Cluj - ian. 13, 2022 0 3885

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, a achiziționat spitalul privat de recuperare Polaris Medical din Cluj, anunță azi grupul. Reprezentanții Medicover spun că urmează o investiție de peste 8 milioane de euro în următorii ani în spital pentru dezvoltarea serviciilor medico-chirurgicale.

Conducerea companiei a anunțat investiții de 8 milioane de euro „pentru a reconfigura Polaris într-un spital multidisciplinar destinat diagnosticului și tratamentului pacienților cu afecţiuni acute”.

„Ne onorează că un grup internațional de calibrul Medicover a ales Polaris pentru extinderea operațiunilor în România. Medicover are un istoric impresionant de peste 26 de ani în România, dar și în regiune, și aduce o expertiză solidă pe piața locală de servicii medicale și va dezvolta mai departe capacitatea Polaris de a deservi pacienții din nord-vestul țării”, a declarat Tudor Socea, fondatorul Spitalului Polaris Medical.

În urma tranzacției, Medicover va deține pachetul majoritar din acțiunile Polaris Medical. Ovidiu Gogu Cacuci, fondatorul Spitalului Pelican Oradea, preluat de Medicover în 2018, va fi partener în proiect. Polaris este unul dintre cele mai mari spitale private la nivel național cu o capacitate de 180 de paturi pentru spitalizare continuă, precum și 14 paturi pentru spitalizare de zi și peste 20 de specialități medicale în ambulator. Spitalul va colabora cu cele două clinici Medicover din Cluj-Napoca.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu