Închide

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, o femeie a decedat, cinci mașini implicate dintre care un microbuz și două camioane

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 17, 2022 0 342

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, cinci mașini implicate dintre care un microbuz și două camioane.

Accidentul s-a produs pe DN1 E60, în zona localității Poieni, în care au fost implicate două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism. La fața locului au intervenit echipe de urgență. ”La fața locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de circa 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale. Pompieri au descarcerat de urgență victima și au început, alături de echipajul SAJ, manevrele de resuscitare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

UPDATE Ora 18.25 Din nefericire femeia nu a răspuns manevrelor de resuscutare şi  a fost declarată decedată.

Amintim, DN1E60 este cel mai periculos drum din Cluj; aici au loc cele mai multe accidente grave sau mortale din întreg județul.

UPDATE 2 Polițiștii au explicat cum a fost provocat accidentul: ”Din primele informații, o femeie în vârstă de 63 de ani, din judetul Bihor, care se deplasa pe directia Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat un microbuz cu remorcă, după care a intrat în coliziune cu un autocamion”.

În urma evenimentului a rezultat avarierea a cinci autovehicule.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevre de resuscitare femeii de 63 de ani, însă, din nefericire, aceasta a decedat.

Cu excepția femeii, pentru ceilalți patru șoferi care au putut fi testați, aparatul etilotest a indicat valori negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu