Închide

Grav accident de circulație pe al treilea cel mai periculos drum din Cluj în această după-masă

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 17, 2022 0 404

Grav accident de circulație pe al treilea cel mai periculos drum din Cluj în această după-masă.

Accidentul a avut loc pe DN1F, în localitatea Nădășelu, trei mașini au fost implicate în acesta. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către echipajele de urgență, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant, fiind transportat la spital. De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conștient și cooperant.

La fața locului au sosit echipaje de urgență cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

”Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj”, au relatat polițiștii. În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani și tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la spital.

Testările șoferilor au indicate rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu