Închide

Grav accident de circulație în Cluj între un autoturism și un autocar pe cel mai periculos drum din Cluj, circulația a fost grav afectată

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 10, 2024 0 624

Grav accident de circulație în Cluj între un autoturism și un autocar pe cel mai periculos drum din Cluj, circulația a fost grav afectată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române arată că circulația autovehiculelor se desfășoară alternativ, dirijat, pe DN1 Oradea-Cluj, în zona localității clujene Bucea, în urma producerii unui accident între un autoturism și un autocar, soldat cu rănirea unei persoane din autoturism. Se estimează reluarea în condiții normale a circulației rutiere după ora 11.30.

Amintim, drumul Cluj – Napoca – Oradea, DN1E60, e cel mai periculos drum din Cluj, aici sunt înregistrate cele mai multe accidente grave și mortale din județ.

Revenim cu informații

Foto Facebook.com / Info trafic jud. Cluj

UPDATE Citește și:

Accidentul din această dimineață de pe cel mai periculos drum din Cluj, în care a fost implicat un autocar și care a determinat blocarea circulației, a fost provocat de șoferul unui autoturism care a intrat pe contrasens

Nici un comentariu

Scrie un comentariu