Închide

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, după ce a câștigat al șaptelea mandat: “Ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre“

ActualitateAdministrațiePolitica by Luminiţa Silea - iun. 10, 2024 0 405

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, aleasă pentru un nou mandat, după cum arată datele parțiale în urma centralizării voturilor, a ținut să mulțumească comunității pentru încrederea acordată.

“Vă mulțumesc pentru că prin votul dumneavoastră majoritar ați ales stabilitatea și pentru încrederea acordată echipei noastre.
Vă promit că împreună vom avea puterea de a continua proiectele începute și ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre. Celor care au avut alte opinii electorale țin să le precizez că pentru mine și pentru noi ca echipă, comunitatea numită comuna Chinteni este desăvârșită și prin diversitatea de opinii, care inevitabil duc la progres. Vă aștept cu drag pe toți să contribuiți prin ideile, elanul, avântul și criticile dumneavoastră la prosperitatea economică, culturală și socială a comunei, asigurându-vă în aceste momente că binele comunității va fi singura valoare care ne va îndruma pașii”, a scris Lucia Magdalena Suciu, în miez de noapte, după numărătoarea parțială a voturilor de către partide.

Potrivit datelor parțiale, Lucia Suciu a obținut peste 53% din voturile locuitorilor din Chinteni. Pe locul doi s-a clasat candidata PNL, Adriana Manu cu 42% din voturi iar pe locul III, candidatul AUR, Vasile Roșu, cu peste 3% din voturi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.