Închide

Goga și Florescu, out de la U Cluj! Ultimii veterani ies din scenă. Negocieri pentru postul de antrenor

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 13, 2019 1 2952

Dorin Goga și George Florescu, reîntorși la Universitatea în liga a IV-a, nu vor mai juca din primăvară. Cel puțin nu la U Cluj.

Ambii au ieșit din calcule, iar clubul ar vrea să-i păstreze, dar cu un anumit statut, acela de rezervă care intră doar dacă este nevoie. Practic, dacă Universitatea nu reușește să își facă toate transferurile pe care și le dorește, Goga și Florescu ar putea doar atunci să mai joace la Universitatea. E greu de crezut că cei doi vor accepta să fie rezerve.

Goga mai are oricum șase luni de contract. În schimb, Florescu are încă un an și jumătate.

Celor doi li se va propune, dacă vor să renunțe la cariere, să rămână în continuare în cadrul clubului. Dar de jucat, nu se mai pune problema le nivelul pretențiilor asumate de club. În ciuda poziției 13 din clasament, cei care conduc Universitatea mai speră încă la promovare. Se negociază inclusiv cu un antrenor aflat sub contract. Se anunță o iarnă cu multe schimbări la Universitatea. Clubul le-a reziliat deja contractele jucătorilor  Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv Arnaud Guedj. Se negociază și cu Kay, dar fundașul central e de neînduplecat. Remunerat cu 6000 de euro pe lună, Kay nu vrea să renunțe la contract. Și mai are încă doi ani și jumătate. Pe lista plecărilor se află și Inacio Miguel. Lista plecărilor e deschisă.

Zicu a spus pas: „E vorba de respect față de Farul”

Ianis Zicu era dorit pe banca Universității Cluj de Adrian Falub, managerul „Șepcilor roșii”. Acesta nu vrea, însă, cel puțin până în vară, să plece de la Farul. „Eu le mulțumesc pentru interes, dar cuvântul meu e cel mai important. Și dacă am ofertă din Liga 1, nu plec! Rămân la Constanța până la vară. Aici mi s-a dat încredere, eu am promis ceva și mă țin de cuvânt. Cuvântul valorează mai mult decât orice obiectiv sportiv”, a spus Zicu pentru actualdecluj.ro.

Pedeapsă pentru locul 13: antrenamente până aproape de Crăciun

Deși U Cluj trebuia să fie deja în vacanță, antrenorul/manager Adrian Falub și-a pedepsit fotbaliștii pentru poziția din clasament. Deși sunt aproximativ 15 jucători rămași la U, toți au program strict și trebuie să se prezinte la antrenamente până săptămâna viitoare. „E pedeapsa noastră”, a spus unul dintre jucători.

 

 

Un comentariu

  1. Goga chiar merita sa ramana si sa participe activ. Anul trecut a dus echipa in spate, anul asta efectiv nu avea cu.cine sa joace. Goga, respect. In schimb Floresti, in afara de figuri si ca mai injura suporterii care ii contestau adevarata valoare … un mare 0 si anul trecut si anul acesta un mare minus. Floresti, sper sa te.duci linistit! Goga, sper din suflet sa ramai!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.