Închide

Germanii de la Hornbach intră oficial pe piața Clujului: noul magazin de materiale de construcții și amenajări se deschide în iulie

Economie by Kristina Reştea - iun. 25, 2021 0 1184

Grupul german Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, a început amenajarea magazinului din Cluj-Napoca, urmând ca acesta să fie inaugurat în luna iulie, a anunțat compania. Acesta va avea o suprafață de 23.000 de metri pătrați și este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare, în zona străzii Fabricii de Zahăr. Concernul german are deja șapte magazine în România.

Clujul are una dintre cele mai dinamice piețe de construcții din țară, iar municipiul este orașul cu cele mai mari prețuri la apartamente din România. Mari lanțuri de bricolaj, ca Leroy Merlin, Dedeman sau Brico Depot, s-au instalat deja la Cluj, cu o piață a construcțiilor estimată la 3 miliarde de euro.

Magazinu Hornbachl va avea 55.000 de articole mereu în stoc și alte 29.000 disponibile la comandă, a precizat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România. Potrivit afirmațiilor sale, întreaga suprafață a magazinului este de 23.000 de metri pătrați. Aceasta cuprinde zone precum zona de Grădină și ZOO, cu o suprafață de 5.200 de metri pătrați, și cea de Drive In, ce ocupă 6.900 de metri pătrați. „Până la momentul deschiderii, la magazinul din Cluj-Napoca vor fi aduse  150 de camioane cu materiale de construcții“, a subliniat Mugurel-Horia Rusu.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.
  • Articole similare