Închide

FOTO După ce a înjurat PSD-ul pe două hectare de teren, un francez din Cluj a găsit o căprioară albă în aceeași zonă

Actualitate by Catalin Suciu - iul. 14, 2019 1 1367

Francezul Alexandre Lacaille, un fermier stabilit în Cluj, în comuna Cămărașu, a postat mai multe fotografii pe facebook cu o căprioară de culoare albă.

Mai multe fotografii cu o căprioară albă postate de un fermier francez stabilit la Cluj fac furori pe Facebook. „Natura a dat o căprioara albă ca zăpada”, a spus francezul. Bărbatul a avut mai multe postări cu fotografii ale căprioarei pe care a „botezat-o” Bambi albinos din Sâmboleni. „Albinos perfect”, a adăugat fermierul.

Francezul e unul dintre autorii mesajului jignitor la adresa PSD-ului scris pe două hectare de teren vara trecută, pe un deal pe care acesta îl deține în comuna Cămărașu.  Lacaille s-a mutat în România în urmă cu 15 ani în România și e agricultor pe suprafețe mari, în total cultivă 200 de hectare în zona Clujului.

„(…) Pentru noi a fost mai ieftin și a ieșit și mai mare. E prima dată când am făcut și a trebuit un pic să înțelegem cum se face, nu ne-a ieșit din prima, nu e așa ușor. Noi când facem asta nu facem nicio idee de ansamblu, faci litere mergând. Dar ne-am folosit de GPS, am trasat niște axe, am poziționat niște puncte după care ne-am orientat mai departe. Toată treaba e făcută pe vreo două hectare”, povestea Sorin Bobiș pentru actualdecluj.ro povestea mesajului care se vedea din avion, mesaj proiectat împreună cu Lacaille, pe terenul francezului.

Citiți și:

Doi fermieri din Cluj transmit un mesaj către partidul de guvernare pe două hectare care se vede din avion UPDATE Poliția le cere să-l șteargă

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.