Închide

FOTO Aqua Park-ul din Chinteni se construiește pe 6,6 hectare

AdministrațieTop News by Catalin Suciu - feb. 27, 2018 0 3504

Un Aqua Park de 20 de milioane de euro va fi construit în comuna Chinteni, de lângă Cluj și este finanțat din fonduri guvernamentale.

Comuna Chinteni va avea un Aqua Parq, iar investiția totală care va fi suportată din bani de la Guvern, depășește 20 de milioane de euro. Alături de proiectul Aqua Park Chinteni, autoritățile locale vor amenaja și lacul din vecinătate.

Suprafața totală pe care se va întinde acest centru va fi de 6,6 hectare.

„Am muncit foarte mult la studiu de fezabilitate și va fi ceva unic în județ și numai, eu zic că și în Transilvania”, declara primărița Lucia Suciu pentru actualdecluj.ro, în urmă cu ceva timp. Ulterior, documentația a avanat, iar primărița susține că se va trece în curând la licitația de execuție. Ea spune că lucările ar putea începe în primăvara anului viitor și vor dura aproximativ 18 luni. „Va fi cel mai mare Aqua Park din toată Tranilvania și va atrage foarte mulți turiști de pretutindeni”, mai spune Lucia Suciu.

Tot în cadrul acestui proiect finanţat de Ministerul Turismului este inclusă şi amenajarea Lacului Chinteni, cu un spaţiu special pentru pescuit şi hidrobiciclete.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.