Închide

Poliția face percheziții după ce sediul PSD Cluj a fost atacat cu un cocktail Molotov. Un bărbat a fot dus la audieri

ActualitateTop News by Catalin Suciu - feb. 27, 2018 0 210

Poliția a urmărit mai multe imagini de pe camerele de supraveghere în cazul incidentului de la sediul PSD Cluj, de pe Bulevardul Eroilor, după ce s-a descoperit benzină pe pereți și o sticlă incendiară, în noaptea de 22 spre 23 februarie

“La data de 27 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit de tentativă la distrugere. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie, la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu”, transmite IPJ Cluj.

În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare