Închide

Festival în curtea Castelului, la Gilău: taur la proțap, jocuri medievale și concerte rock

ActualitateFestival by Actual de Cluj - oct. 08, 2015 0 1704

Clujul are parte de un nou festival în acest weekend, într-un loc ceva mai special: prima ediție Várkert, are loc în parcul Castelului din Gilău în perioada 10-11 octombrie 2015.

„Evenimentul organizat de Fundația Traditio Transylvanica și Asociația Clujul Comoară (organizatoarea Zilelor Culturale Maghiare din Cluj) promovează tradițiile culturale maghiare din Transilvania, valorifică potențialul turistică al zonei și încurajează dialogul intercultural”, spun organizatorii.

Programul va curprinde prezentări gastronomice, pregătirea unui taur la proțap, concurs de gătit, jocuri medievale, vizite ghidate în jurul castelului, spectacole de muzică veche și tradițională, activități pentru copii, respectiv concerte de muzică ușoară, rock și blues cu formații precum EDDA, NIGHTLOSERS, BAGOSSY BROTHERS COMPANY.

Un bilet pentru ambele zile de festival costă 15 lei, iar doritorii pot să ajungă la castel cu autocare/microbuze care vor circula în 10-11 octombrie, între orele 10-14, din 30 în 30 de minute. Plecarea se va face din parcarea situată între Sala Polivalentă și Cluj Arena, iar un bilet costă 5 lei.

Program:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu