Închide

Explozie într-o casă de locuit din Cluj, casa a fost cuprinsă de flăcări, un bărbat a suferit arsuri

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 22, 2021 0 107

Explozie într-o casă de locuit din Cluj, casa a fost cuprinsă de flăcări, un bărbat a suferit arsuri.

Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost dislocate în această dimineață pentru a stinge un incendiu, urmat de o explozie, care a cuprins o casă de locuit din localitatea Cornești, din comuna cu același nume.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului, casa ardea în totalitate, locatarul casei fusese evacuat și primea îngrijiri de la echipajul SAJ. ”Din spusele martorilor, bărbatul, în vârstă de circa 80 de ani, a încercat să verifice butelia de gaz, moment în care s-a aprins jetul de gaz. Deși a încercat să se evacueze singur, acesta a fost surprins de explozie înainte să poată ajunge în afara casei”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.
Mai mulți localnici, aparținători ai bărbatului și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Cornești au asigurat prima intervenție după producerea exploziei și au reușit să evacueze bărbatul surprins de explozie înăuntrul casei, înainte ca locuința să fie cuprinsă în totalitate de flăcări. Bărbatul avea arsuri la nivelul spatelui și a feței.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare