Închide

EXCLUSIV: Primii jucători doriți de Universitatea Cluj! (VIDEO)

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - mai 28, 2014 1 702

Până la venirea lui Wesley la ”U”, oficialii „studenților” au pus ochii pe doi mijlocași laterali, care vor fi și transferați în următoarele zile, susțin sursele actualdecluj.ro.

Deletic

 

Ambii provin de la retrogradata Săgeata Năvodari. Este vorba de mijlocașul dreapta Florin Achim (23 de ani) și de mijlocașul stânga sârb Milos Deletic (20 de ani), care deține și cetățenie italiană. Primul a discutat deja cu conducerea Universității și și-a dat acordul să semneze, iar clubul așteaptă ca fotbalistul să devină liber de contract.

Și Deletic a fost urmărit și este aproape să semneze, dar venirea sa depinde și în acest caz de contractul său cu Săgeata. Deletic este neplătit de mai multe luni și speră să devină liber pentru a semna cu echipa lui Teja.

 

 

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.