Închide

Un nou început pentru Bogdan Marișca. Pilotul Napoca Rally Academy a schimbat mașina

Sport by Catalin Suciu - mai 28, 2014 0 443

După rezultatul excelent din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, unde au terminat pe locul secund, clujenii Bogdan Marișca și Marc Banca vor schimba mașina de concurs pentru următoarele două raliuri, urmând să ia startul cu un model Skoda Fabia S2000.MariscaMariscaMariscaaaaaaaa

Pentru Bogdan Marișca, participarea la un raliu cu un model S2000 este o premiera în carieră și va avea ocazia să piloteze la o etapă pe macadam – Danube Delta Rally (29 – 31 mai), și una pe asfalt – Transilvania Rally (20 – 21 iunie). “Nu știu dacă 20 ani sunt mulți sau puțini, dar știu că este un moment la care am visat de foarte multă vreme. Eu atât am așteptat pentru a avea ocazia de a pilota o mașină proiectată și construită special pentru curse. Pentru început, vom concura în etapa de la Tulcea și apoi, în raliu de casă, Transilvania Rally, după care vom vedea în ce măsura putem continua în aceasta formulă”, a spus Bogdan Marisca, pilotul Napoca Rally Academy.

BT Leasing si Compexit Trading, dealerul oficial Skoda din Cluj-Napoca, vor fi parteneri oficiali ai Transilvania Rally, etapa a patra din CNRD fiind programată în perioada 20 – 21 iunie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.