Închide

Walter a anunțat o nouă eră la ”U” Cluj. Mutare incredibilă încercată de șepcile roșii!

Sport by Catalin Suciu - mai 28, 2014 0 259

Potrivit cancan , echipa lui Mihai Teja negociază cu Wesley Lopes, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din campionatul României în ultimii ani.

 foto: scoutingromania.com

Brazilianul este liber de contract după o aventură în țările arabe și s-ar fi întâlnit deja cu Florian Walter pentru a discuta detaliile unei colaborări. Șocul cel mai mare ar fi trecerea fotbalistului de la un angajament de peste 1 milion de dolari pe sezon, la un contract de câteva mii de euro pe lună, atât cât îi poate oferi ”U” Cluj.

„Va trebui să aducem foarte mulți jucători și de valoare. Lupta în Liga 1 va fi și mai grea, acum vor retrograda 6 echipe. Facem trupă, trebuie să fim puternici,avem nevoie de valoare”, a spus Walter pentru actualdecluj.ro.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare