Închide

Fotbal, Liga 3: FC Arieşul Turda câştigă la Unirea Dej

Din județSport by Actual de Cluj - mai 28, 2014 0 319

FC Arieşul 1907 Turda s-a impus fără probleme la Unirea Dej, în play-out-ul Ligii 3 de fotbal, prin golurile reuşite de Balmoş (‘3) şi Ionescu (’28).

Turdenii au controlat jocul în marea majoritate a timpului, echipa antrenată de Adrian Matei etalând un joc dezinvolt, cu multe combinaţii de pase şi cu o bună circulaţie a mingii, informează turdanews.net.

Oaspeţii au deschis scorul la scurt timp după începerea jocului, după o centrare a lui Săucă în careul dejean, iar Balmoş a şutat sec din mijlocul careului, fără nici o şansă pentru portarul dejean.

În minutul 25, acelaşi Săucă face o cursă fenomenală pe partea dreaptă, pătrunde în careu, însă şutul său din unghi este reţinut de portar în doi timpi, Tilincă fiind aproape de a-i „fura” balonul.

dej-ariesul

Inevitabilul s-a produs în minutul 28, când centrarea lui Boroştean este fructificată cu o lovitură de cap de Ionescu: 0-2. Turdenii au trecut pe lângă 0-3 în minutu 41, când Sabău a executat o lovitură liberă de la circa 20 de metri, peste zid, însă portarul dejean a reuşit să reţină balonul.

După pauză, Tilincă putea încheia conturile, în minutul 57, însă n-a reuşit să înscrie din poziţie „unu la unu” cu portarul advers. În fine, ultima mare ocazie a turdenilor s-a consemnat în minutul 76, când Cordoş a trimis un şut plasat, din colţul careului mare, puţin pe lângă vinclul porţii.

Adrian Matei a folosit echipa: Vaida – Ionescu, Şt.Popa (’61 Lupşan), Tarcea, Cordoş – Săucă, Sabău, Boroştean, Munteanu (’87 David) – Tilincă (’76 Puşcaş), Balmoş (’82 Tehe Abel).

Tot ieri, Unirea Jucu a reuşit să câştige cu 2-1 la Sănătatea Cluj, complicând un pic lucrurile în zona retrogradării. Turdenii vor juca vineri pe teren propriu, de la ora 18.00, cu Sănătatea Cluj, echipă pe care trebuie s-o învingă pentru a nu avea emoţii cu retrogradarea. Jocul cu Sănătatea este un adevărat derby, în condiţiile în care „viruşii verzi” au pus probleme turdenilor tot timpul, aşa că meciul se anunţă de pe acum unul de „care pe care”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu