Închide

EXCLUSIV: Giurgiu, pe lista lui Mihai Teja. Mijlocașul confirmă interesul lui „U” : „Impresarul mi-a zis că sunt dorit”

Sport by Catalin Suciu - mai 29, 2014 0 311

Mijlocașul Oțelului Galați devine liber de contract pe 30 iunie, iar impresarul său l-a anunțat că figurează pe lista de transferuri a Universității Cluj.

 gabriel-giurgiu

Gabriel Giurgiu s-a format ca jucător la Universitatea, s-a transferat apoi la Oțelul, a jucat și în Rusia, iar de câțiva ani s-a întors la Galați. Fotbalistul este campion cu trupa gălățeană și va deveni liber de contract pe 30 iunie.

“Am un contract de reprezentare cu Bogdan Mara, el îmi reprezintă interesele și mi-a spus că există interes de la Universitatea. Încă nu am discutat oficial cu nimeni din club, dar mie mi-ar plăcea să revin la Cluj, ar fi foarte frumos. Sunt în ultimele zile de contract cu Oțelul”, a declarat Giurgiu pentru actualdecluj.ro.

Giurgiu (31 de ani) a mai jucat pentru echipa „studențească” în perioada 1999-2006. A părăsit clubul “la pachet” cu Janos Szekely, ambii transferându-se la Galați, pentru 50.000 de dolari.

CITEȘTE ȘI :  Primii jucători doriți de Universitatea Cluj! (VIDEO)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.