Închide

Veselovski, încă două sezoane la ”U” Cluj: “Abia aștept reîntâlnirea cu fanii!”

Sport by Catalin Suciu - mai 29, 2014 0 300

 Portarul slovac și-a pus semnătura pe un nou angajament cu Universitatea Cluj, unde va juca încă doi ani de zile.

foto: Mihai HENDEA

foto: Mihai HENDEA

Goalkeeper-ul își încheia contractul pe 30 iunie în această vară. Veselovksy a evoluat în 24 de partide pentru Universitatea Cluj, fiind unul dintre jucătorii determinanţi în îndeplinirea obiectivului. În vârstă de 28 de ani, Robert a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Slovan Bratislava, Osters, Viborg sau Horsens, înainte să vină la Cluj, în toamna anului trecut.

„Este o mare bucurie pentru mine să îmbrac tricoul Universităţii şi mă bucur că voi face parte din acest club şi de acum înainte. Abia aştept reîntâlnirea cu fanii şi cu provocările care ne aşteaptă în noul sezon”, a spus Veselovski la scurt timp după semnarea prelungirii contractului, pe site-ul oficial al clubului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.