Închide

Un fotbalist care-a jucat la CFR Cluj în acest sezon îl atacă dur pe Miriuță: “E un antrenor de Liga a II-a, nu înțelege nimic din fotbal!”

Actual de ClujSport by Catalin Suciu - mai 30, 2014 0 317

Denilson Gabionetta a evoluat la Cluj sub formă de împrumut, de la Parma și e șocat după experiența trăită în Gruia.

foto: cfr1907.ro

Brazilianul a fost exclus de Miriuță din lot și lansează un atac fără precedent la adresa tehnicianului. „ Problema e că Miriuță nu e un om de cuvânt, nu spune adevărul. A fost mai simplu pentru el, în cazul meu, pentru că eram doar un jucător împrumutat la CFR Cluj.Este dificil când ai de-a face cu un om fără caracter. Îi era frică de Cadu, Piccolo, Rada, Maftei și Felgueiras. E un antrenor care nu înțelege nimic din fotbal și nu știe să-și așeze, să-și ghideze jucătorii. Doar stă acolo și gesticulează, fără să spună, fără să transmită nimănui”, a spus Gabionetta într-un interviu acordat stiridesport.ro.

 

În plus, jucătorul și-a atacat și foștii șefi din cauza restanțelor financiare de la echipă.

„Eu nu m-am mai confruntat cu o asemenea situație, să nu fiu plătit cinci luni. Cu siguranță că asta a afectat performanța jucătorilor. Este incredibil ca un club mare, cum e CFR , să nu își plătească atâta vreme jucătorii”, a mai spus mijlocașul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare