Închide

Exclusiv: DNA a parcat la Consiliul Județean Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 09, 2017 0 847

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a poposit în această dimineață la sediul Consiliului Județean Cluj. S-au solicitat mai multe documente care vizează încheierea unor contracte cu firma de deratizare Coral. Această firmă e abonată de ani de zile la contractele administrației publice clujene. Primăria Cluj Napoca i-a concesionat serviciul de dezinsecție și deratizare pe o perioadă de mai mulți ani, iar recent i-a prelungit contractul fără să fi organizat vreo licitație publică. De altfel, în 2015, DNA  a trimis un funcționar din Primărie în judecată, pentru că acesta ar fi luat mită de la firma Coral.

Consiliul Județean are de asemenea încheiate contracte cu firma Coral, pentru o serie de entități publice subordonate, în speță școli dar nu numai. Sursele Actual de Cluj au informat că pocurorii DNA ar fi solicitat mai multe documente care vizează contracte încheiate în perioada 2012-2013. Responsabili de încheierea contractelor sunt reprezentanții Direcției Generale de Buget Finanțe din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citeste și

Primăria Cluj, vârâtă într-un nou scandal de corupție? DNA a descins de dimineață și verifică câteva contracte

 

Țânțarii, șobolanii și căpușele Clujului cedați fără licitație firmei Coral Impex: o afacere de peste 1,6 milioane de euro pe an

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu