Închide

Ce s-a ales de propunerea USR care l-a încântat pe Boc

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 09, 2017 0 742

Administrația locală clujeană a luat în serios una dintre propunerile făcute de o membră USR Cluj la dezbaterea inițiată de primărie privind proiectul de buget al orașului pe 2017. Mona Varga a propus schimbarea politicii primăriei referitoare la betoanele din curțițe școlilor și plantarea de copaci acolo unde situația o permite.

Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, până în prezent s-au plantat în curțile școlilor din oraș circa 450 de butași de trandafiri. De asemenea, a subliniat oficialul, până la finalul anului vor fi plantați și copaci. Specialiștii primăriei au evaluat situația și au stabilit că vor fi plantați circa 56 de tei cu balot ca cei de pe Eroilor în curțile școlilor.

Administrația locală face în această perioadă și lucrări de modernizare a curților școlilor și de eliminare a gropilor și craterelor. Aceste lucrări sunt executate de Regia Autonomă a Domeniului Public și vizează 13 școli din oraș. Printre acestea sunt școala Aviator Dârjan, Colegiul Tehnic Anghel Saligny, Liceul tehnologic nr.1, Liveul de Informativă T. Popovici, Școala Nicolae Titulescu, Colegiul De Transporturi Transilvania, Școala Onisifor Ghibu, Liceul Onisifor Ghibu, școala 10, Colegiul Energetic, Colegiul George Coșbuc și Colegiul Gh. Șincai.

Detalii despre cum a fost receptată propunerea USR de către primărie:

Boc, extaziat de o propunere venită de la USR. O va pune în practică în Cluj

Viceprimarul Dan Tarcea a făcut declarații în cadrul emisiunii City Puls – Ora de administrație publică difuzată pe Antena 1 Transilvania. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu