Închide

EXCLUSIV: Dinamo Zagreb vine după Lemnaru! Antrenorul secund al croaților va fi prezent la meciul cu Steaua

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - mai 07, 2014 0 258

Campioana Croației și-a trimis „secundul” la partida dintre Universitatea Cluj și Steaua.

 

foto:gsp.ro

foto:gsp.ro

Dinamo Zagreb a câștigat recent un nou titlu în Croația, spulberându-și, practic, toate adversarele, dar echipei îi lipsește o participare în Liga Campionilor. Croații au investit mult în ultimul sezon, însă n-au reușit să iasă în evidență în Europa, iar din toamnă vor forța din nou intrarea în grupele Ligii Campionilor.
Obișnuită să dea veritabile “tunuri” pe piața transferurilor, Dinamo se va despărți și în această vară de câțiva jucători. Golgheterul Duje Cop, cu 22 de goluri, va pleca într-un campionat puternic, având câteva oferte importante, iar conducerea clubului din Zagreb îi caută înlocuitor. Pe listă figurează și Valentin Lemnaru, golgheterul Universității și al campionatului, cu 13 reușite.

Mai mult, antrenorul secund de la Dinamo, Damir Krznar,  și-a anunțat prezența la meciul cu Steaua, de joi.

“Cei de la Dinamo  urmăresc doi jucători de la Steaua, ambii mijlocași și pe un atacant de la Universitatea Cluj. Va veni la joc unul dintre secunzii lui Zoran Mamic”,  ne-a declarat o sursă de încredere.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.