Închide

Steaua poate deveni campioană pe Cluj Arena. “Poate le amânăm sărbătoarea”

Sport by Catalin Suciu - mai 07, 2014 0 192

Universitatea se pregătește de meciul cu Steaua, de joi, de la ora 21:00, un joc după care oaspeții pot deveni oficial campionii României.

 

foto:stiri.yahoo.com

foto:stiri.yahoo.com

Dacă va câștiga pe Cluj Arena, echipa lui Reghemcapf își va trece în palmares cel de-al 25-lea titlu din istorie. “Studenții” promit, însă, un meci mare. Întâlnim cea mai puternică echipă, campioana de anul trecut și campioana în crus. Sper să luăm măcar un punct, mai ales că venim după o înfrângere. Încercăm și facem tot posibilul să jucăm de la egal la egal și-ar fi extraordinary să câșitgăm, ne dorim asta foarte mult. Nu am scăpat de emoții în privința retrogradării, toate echipele sunt departajate de 2-3 puncte și trebuie să mai câștigăm niște puncte pentru a fi siguri de salvare”, a explicat antrenorul Mihai Teja.

La acest joc “U” nu va putea miza pe Gercaliu, fundașul fiind accidentat de mai mult timp. În condițiile date, Universitatea ar putea începe partida în următoarea formulă:
Veselovski – Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop –  Bucșa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Max Nicu – Lemnaru

Partida dintre Universitatea Cluj și Steaua este programată joi, de la 21:30 și va fi transmisă în direct pe Digisport.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.