Închide

Antrenorul Potaissei Turda, Horaţiu Gal, a declinat oferta de a fi antrenorul naţionalei de handbal masculin

Din județSport by Actual de Cluj - mai 07, 2014 0 511

Antrenorul echipei de handbal masculin Potaissa Turda, Horaţiu Gal, a declinat oferta de a deveni antrenorul echipei naţionale de handbal. Anunţul a fost făcut public chiar de preşedintele federaţiei.

Preşedintele federaţiei de handbal, Alexandru Dedu, a declarat că a făcut o listă de 5 posibili antrenori care să preia naţionala României de handbal masculin, printre aceştia aflându-se şi turdeanul Horaţiu Gal.

horatiu-gal

„M-a refuzat frumos şi civilizat, susţinând că nu este încă pregătit pentru a fi selecţionerul României”, a declarat Alexandru Dedu pentru Prosport, citat de turdanews.net.

Horaţiu Gal a avut o ascensiune fulminantă cu echipa turdeană, pe care a preluat-o din liga a doua, a dus-o în prima ligă, iar în acest an a bifat o performanţă istorică, reuşind prima calificare a unei echipe turdene într-o cupă europeană, după ce a ajuns în turneul Final 3, alături de HCM Constanţa şi Ştiinţa Dedeman Bacău.

Turdenii vor juca primul meci din Final 3 pe teren propriu, cu campioana HCM Constanţa, duminică, de la ora 13.00. Preţul unui bilet este 15 lei, iar biletele se pot procura de la magazinul „4 You” din centrul Turzii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare