Închide

Emil Boc, despre traficul infernal din Cluj. Eliminarea taxei de mediu și studenții îngreunează circulația

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 23, 2017 0 1338

Autoritățile locale nu găsesc deocamdată nici o soluție pentru a decongestiona traficul din oraș. Emil Boc spune într-o conferință de presă că eliminarea taxei de mediu, precum și numărul mare de studenți încarcă și mai mult traficul.

”Peste 20.000 de maşini s-au înmatriculat în Cluj-Napoca în urma eliminării acestei taxe şi aducerii maşinilor second hand. În plus, la acestea se adaugă maşinile studenţilor, lucru care se resimte în fiecare zi în trafic. Nimeni, în nici un oraş nu poate lărgi de la două la patru benzi străzile ca să poţi face faţă unei asemenea provocări, iar cei care suferă sunt locuitorii marilor oraşe. În acest an se vor înmatricula la nivel naţional minimum 600.000 de maşini care vor pune o povară uriaşă asupra administraţiei marilor municipii”, a spus Emil Boc, potrivit mediafax.ro.

Primarul participă la conferinţa „Mobilitatea viitorului la Cluj-Napoca” organizată în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Franceză din România (CCIFER), alături de Francois Coste, preşedintele CCIFER.

Citiți și:

Rutele care au început să concureze cu cel mai aglomerat drum din Cluj

Ce drum al Clujului a stabilit recordul național de trafic. 74.000 de mașini într-o singură zi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare