Închide

Acțiune de amploare la aeroportul din Cluj, polițiștii purică taximetriștii

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 23, 2017 0 444

Acțiune de amploare a polițiștilor din Cluj la aeroportul din Cluj-Napoca, unde aceștia i-au luat la puricat pe taximetriști.

Acțiunea n-a fost una izolată: au fost verificate aeroporturile internaționale din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Bacău și Iași. A durat două ore, interval în care au fost verificate peste 250 de taximetre – și jumătate dintre șoferi au fost sancționați: 112 amenzi date, 14 certificate de înmatriculare retrase și un permis de conducere reținut.

S-a întâmplat în urmă cu două zile sub coordonarea de specialitate a Direcției de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române iar acțiunea a vizat depistarea taximetriștilor ilegal și a celor care acostează persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum și a celor care, deși sunt autorizați, nu respectă regulile de tarifare sau standardul de calitate al serviciilor oferite.

Astfel, polițiștii de la transporturi au verificat 257 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.855 de lei – adică aproape 10.000 de euro.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu