Închide

Cod galben de ceață în Cluj

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 23, 2017 0 245

Judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş sunt, joi, sub avertizare cod galben de ceaţă. Izolat va fi şi burniţă.

Avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a intrat în vigoare la ora 9.30 şi este valabilă până la ora 12.30.

În zona deluroasă din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la altitudini de peste 400 de metri, se va semnala ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Izolat va fi şi burniţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Turda – Gilău (în judeţul Cluj) să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire pe timpul zilei şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât pe tronsoanele kilometrice 0 – 28 şi 42 – 51, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare