Închide

Campanie social media. Echipa de la Capitala Tineretului cheamă tinerii la eurovot

Actual de ClujPolitica by Luminiţa Silea - mai 15, 2014 0 258

Alegerile europarlamentare de la finalul luniii au mobilizat tinerii care se ocupă de evenimentele din 2015 când orașul este Capitală Europeană a Tineretului. Echipa Share a făcut un filmuleț prin care încurajează tinerii din Cluj să meargă la vot.

 

Filmul a fost realizat de catre Federația SHARE Cluj-Napoca,  în parteneriat cu Societatea Studenților Europeniști, cu ocazia alegerilor Europarlamentare din data de 25 mai. Scopul filmuletului este de a promova mersul informat la vot, datorita importantei acestui eveniment pentru următorii 5 ani, la nivel European și national”, au explicat biroul de presă al Federației Share.

youth2

 

Potrivit acestora,  filmul a fost precedat de un flash-mob virtual pe una dintre rețelele sociale, având textul „Tu ce faci pe 25 mai?”. „Am ales această variantă pentru a putea distribui filmul în rândul cat mai multor tineri din întreaga țară. Datorită subtitrării în limba engleză sperăm să putem promova mesajul și în alte țări din Uniunea Europeană”, au mai spus oficialii Share.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare