Închide

După 14 ani la CFR, Cristi Panin a fost dat afară fiindcă n-ar fi răspuns unui ordin venit din lojă

Sport by Catalin Suciu - feb. 05, 2019 0 433

Digisport.ro notează că fostul fundaș, care în ultimii ani a ocupat diverse funcții la CFR Cluj a fost pus pe liber de patronul Neluțu Varga.

Potrivit sursei citate, motivul principal este tipic românesc: Varga i-ar fi trimis un SMS lui Panin la puţin timp după ce Tătar deschisese scorul în meciul CFR-Hermannstadt 1-1. Panin nu a văzut SMS-ul sau l-a ignorat, iar pe teren nu s-a produs nicio modificare. Varga nu ar fi fost atât de supărat că nu s-a produs schimbarea dorită de el, ci că a fost ignorat.

În vară, staff CFR-ului a fost dat afară tot în urma unei mişcări în forţă a patronului de fapt al campionilor de la CFR Cluj. La vremea respectivă, Gigi Becali s-a lăudat că el l-ar fi agitat pe omul de afaceri din Cluj, spunându-i că n-ar fi normal ca la club să conducă altcineva pe banii lui: „Stai să vezi ce se întâmplă”, ar fi fost reacţia lui Varga, conform poveştii venite dinspre acţionarul FCSB-ului.

Marius Bilaşco, 37 de ani, s-a aflat între cei care au plecat din Gruia în vară, în spirit de solidaritate cu restul echipei de conducere care adusese staff-ul lui Edi Iordănescu. Atunci, „aripa” Iuliu Mureşan l-a convins pe patron că ea trebuie să deţină hăţurile, iar una dintre mişcări a fost angajarea lui Baptista, căruia clubul îi plăteşte o avere ca salariu.

Cristian Panin, 40 de ani, se află la CFR din 2005. A jucat până în 2013, iar de atunci a îndeplinit mai multe funcţii în club. Varga a mai intenţionat o dată să-l scoată pe Panin de la echipă, dar atunci Dan Petrescu a intervenit pentru el şi mutarea a fost contramandată. Printre altele, Panin a fost cel care s-a luptat sezonul trecut pe banda de rezerve să-i tempereze ieşirile necontrolate lui Petrescu.

După 34 de ani a fost dat afară de CFR Cluj. Dezvăluiri uluitoare din interior: „Stadionul Dr. Constantin Rădulescu ar trebui redenumit în Penitenciarul Gherla sau Rahova. Băgăcean este un zero, un nimeni”

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu