Închide

CFR Cluj, semieșec pe teren propriu la reluarea Ligii 1. Portarul advers a fost omul meciului

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 03, 2019 0 123

Echipa clujeană s-ar fi putut distanța la 8 puncte de FCSB, după ce bucureștenii au făcut 1-1 cu Dunărea Călărași. CFR Cluj s-a jucat cu ocaziile și n-a reușit să se impună în fața lui AFC Hermannstadt.

CFR Cluj a început în forță partida, a dominat copios și a fost aproape de gol, dar sibienii au respins din fața porții de două ori, apoi Cabuz a blocat șutul lui Omrani, din marginea careului (16). Lang a fost și el aproape de gol, dar Moreira i-a scos de pe linia porții mingea trimisă cu capul (25).

Stupoare apoi în Gruia, unde fundașul Daniel Tătar (31 de ani) de la Hermannstadt a prins o execuție memorabilă diln lovitură liberă, mingea oprindu-se fix în vinclul porții lui Arlauskis (29). 0-1, dar chiar CFR-ul n-a renunțat, având în Țucudean un pericol constant. Vârful ar fi putut marca golul sezonului, dar portarul Cabuz i-a scos de sub transversală  „foarfeca” trimisă din 16 metri.

Partea a doua a continuat în aceeași manieră, cu CFR Cluj atacând cu toate liniile. Popovici a comis un penalty, Țucudean și-a asumat execuția, dar Cabuz a parat. Țucudean, din nou, și Omrani au irosit alte ocazii importante. Golgheterul clujenilor s-a revanșat și a restabilit egalitatea (77), iar finalul părea că va aduce un nou gol în poarta sibienilor. Cabuz a apărat, însă, perfect! Final de meci, 1-1, iar CFR rămâne prima, la 6 puncte de FCSB.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovici, Bordeianu, Deac – Păun, Țucudean, Omrani
Rezerve: Jesus, Peteleu, Hoban, Males, Petrila, Ioniță II, Costache

Hermannstadt: Cabuz – Company, Dandea, Dâlbea, I. Stoica, Tătar – Dumitriu, Da Silva Moreira, Sg. Popovici – Blănaru, Tsomou
Rezerve: T. Niga, Mijuskovici, Acsinte, Offenbacher, Jazvici, Lendric, P. Petrescu

foto: CFR Cluj/facebook

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare