Închide

Drumul județean paralel cu autostrada Transilvania, distrus de camioanele grele folosite la construcția autostrăzii, reparat în următorii 2 ani

Administrație by Actual de Cluj - aug. 14, 2018 1 184

Le-au trebuit ani de zile să înceapă treaba, dar azi Consiliul Județean din Cluj anunță că în sfârșit începe lucrările la un drum județean paralel cu autostrada Transilvania, extrem de deteriorat după ce ani de zile pe aici au circulat camioane de mare tonaj folosite la construcția autostrăzii.

CJ Cluj a anunțat azi că a început lucrările de reabilitare a drumului județean 107M care leagă Luna de Sus de comuna Băişoara și care ajunge până la limita cu judeţul Alba. Deocamdată lucrările au început pe o porțiune de 2,6 kilometri din totalul de 42km, de la prima jumătate de kilometru din drum, în apropiere de intersecția cu DN1, inclusiv în interiorul localității Luna de Sus, dar au început de la fundație. „Acest sector de drum județean era, într-adevăr, extrem de deteriorat, lucru confirmat atât de expertiza noastră tehnică, cât și de numeroasele sesizări pe care le-am primit în ultimii ani pe acest subiect de la cetățeni, urmare a folosirii intense în cursul construirii autostrăzii”, explică președintele Consiliului Județean Alin Tișe.

Amintim, pe sectorul de drum care străbate localitatea Luna de Sus expertiza tehnică realizată de Consiliul Județean Cluj a relevat o degradare a suprafeței de rulare în proporție de aproape 50%, cu numeroase gropi, fisuri transversale și longitudinale, faianțări, văluriri și plombări. Lucrările ar urma să se încheie în doi ani.

Un comentariu

  1. voi verificati stirile date ca si comunicate de la CJ?
    nu de alta dar zilnic apar ca se reabiliteaza aceleasi drumuri dar ele tot proaste sunt.
    fara gluma, acest drum a mai aparut reabilitat prin comunicate de vreo 2 ori anu asta.

Scrie un comentariu

Articole similare